Sok kicsi adó 1% – sokra megy!

Az emberek összefogása csodákra képes, ha sokan csak minimális erőfeszítést tesznek egy adott célért, akkor az könnyen sikerülhet. Gyakorlatilag erről szól az adó 1% felajánlás is: sok kicsi, sokra megy!

Az adó 1% felajánlásokból megvalósuló projektek, megépülő létesítmények a látható bizonyítékai annak, hogy ha sok ember összefog, akkor szinte bármi elérhető. Több tízmillió forintos beruházások valósulhatnak így meg, és egy-egy régióban működő, vagy akár országos lefedettségű szolgáltatás képes ellátni a feladatait. Ezek mind az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetők, szinte hihetetlen, hogy a saját adó 1%-unkkal milyen fantasztikus és grandiózus kezdeményezések valósulhatnak meg.

Magyarország sokkal szegényebb lenne azon civil szervezetek nélkül, akik kutyákat, vagy koraszülötteket mentenek, de az egyházaknak is hatalmas segítséget jelent híveik 1%-os felajánlása. A felajánlók akaratlanul is névtelen, ismeretlen közösséget alkotnak, nem fogjuk ugyanis soha megtudni, hogy ki az a pár ezer ember, aki segítette egy gyermekkórház felépülését, vagy megmentette kóbor kutyák százait.

Ha úgy tetszik, akkor az adó 1%-ot felajánló emberek a civil szervezetek részvényesei, akik
minimális összeggel létrehoztak sikeresen működő társaságokat, amelyek profitot ugyan nem termelnek, de cserébe életeket mentenek, aminél egészen biztosan nincs fontosabb a világon. Tartsa szem előtt Ön is, hogy sok kicsi sokra megy, és rendelkezzen az adó 1%-áról akkor is, ha úgy gondolja, hogy a saját 1%-át kitevő összeggel nem lehetne semmit sem kezdeni.

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.