Baleseti kártérítés ügyvéd közreműködésével – hasznos tanácsok

Közúti balesetnek sajnos bárki lehet szenvedő alanya, gyakorlatilag mindegy, hogy mennyire vezet óvatosan, vagy közlekedik körültekintően, könnyen válhat akkor is vétlen  áldozattá. Ilyen esetben jogosan jár Önnek a kártérítés, amit természetesen a biztosítótársaságok is tudnak, akik ezekben az esetekben tapasztalataink szerint felajánlanak egy „nagyvonalú” összeget a sértettnek, ami a legtöbb esetben nemcsak, hogy nem nagyvonalú, de egyenesen sértő.

Közúti baleset sajnálatos bekövetkezése esetén azt javasoljuk, hogy Ön is forduljon ügyvédhez, hiszen a tapasztalatok alapján elmondható, hogy a biztosító által felajánlott baleseti kártérítés többszörösét kaphatja, amennyiben szakemberre bízza a balesetét.

Az is lehet, hogy Ön nem kapott kártérítést, egész egyszerűen azért, mert arról sem tudott, hogy kaphatott volna, a közúti balesetek terén jártas ügyvéd azonban rögtön megmondja, hogy Ön vajon jogosult-e kártérítésre vagy sem.

Nagyon fontos észben tartani: amennyiben Ön teljesen vétlen volt az adott szituációban, Önnek mindenképp jár a kártérítés. Viszont ha elfogadja a biztosítótársaság által felajánlott kártérítési összeget és írásos dokumentumban lemond a további kártérítési igényeiről, akkor sajnos már senki  nem tud Önnek segíteni (kivéve, ha tartós egészségkárosodást szenvedett).

Azt javasoljuk tehát, hogy mindenképp járja körül alaposan a balesete körülményeit és tájékozódjon a lehetőségeiről. A témában jártas ügyvédek, szakemberek minden segítséget megadnak Önnek, hogy a lehető legméltányosabb kártérítést kaphassa meg!

A bejegyzés kategóriája: Egyéb, Gazdaság
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.